Andra inkomstkällor

Letar du efter en annan inkomstmöjlighet? Då är du inte ensam, det finns idag en hel del människor som gör likadant. Efter den senaste ekonomiska krisen har man märkt av denna nya trend. Krisen påverkade många människor, en del har blivit uppsagda, andra har jobbat på företag som helt gått i konkurs.

Om du är en av de människor som söker efter ett sätt att tjäna lite välbehövligt med pengar finns det faktiskt några verkliga lösningar för att hjälpa dig att leva under mer svåra tider. Andra inkomstkällorEller så kanske du är en av de som är ute efter en annan inkomst möjlighet, eller att öka ditt sparande då ditt konto har börjat krympa. Även om det finns massor av annonsörer på internet som lovar att göra dig rik bortom dina vildaste drömmar, finns det faktiskt riktiga sätt att tjäna pengar på nätet utan risk.

Du kommer inte att bli rik eller ha möjlighet att köpa en ny sportbil men det öppnar upp möjligheter att tjäna pengar hemifrån. Det kommer att innebära några timmar framför datorn, här måste du dock jobba för att du ska få ut något utav det, precis som på ett vanligt “fysiskt” jobb.

De alternativen som idag är populära som du kan kolla in är;

Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical TurkDetta är Amazon’s hemsida som förmedlar arbetstillfällen för olika företag. Det är alltså företag som behöver någon som utför en viss tjänst på nätet. Företaget annonserar här jobb som de behöver få utfört och de kommer att betala dig för varje utförd uppgift. Dessa kan variera från att ta ett fotografi av en viss byggnad till att skriva på några få rader om ett visst ämne. Några av jobben kommer att betala några cent och andra några dollar samtidigt som en hel del av jobben kommer att vara repetitiva. Detta är ett bra sätt att tjäna lite lätta pengar där små inkomster snart blir till stora.

 

eBay & Tradera

eBay & TraderaNär ekonomin tar stryk är alla ute efter att spara lite pengar. En av de första platserna miljontals människor vänder sig till för att spara pengar på sitt inköp är eBay eller svenska versionen Tradera. Som en annan inkomstmöjlighet är det inte något att bara ignorera, det finns idag många människor som gör bra med pengar genom försäljning på eBay. Du kanske har en massa skräp på vinden som du behöver bli av med eller ett garage som är så fullt att du nästan blir tokig, om du väljer att sälja något av det här kan det mycket väl vara någon annans drömobjekt som du säljer. Det bästa sättet att börja är genom att rensa bland skåp och förvaringsutrymmen, för att sedan lista objekten på eBay eller tradera. Om du är osäker på hur man ska gå tillväga, logga in på antingen ebays eller traderas hemsida där de kommer att förklara processen steg för steg.

Delta i undersökningar

Få betalt för att ge din åsikt är en av de snabbaste och enklaste sätten att tjäna pengar på nätet. Företag vill höra vad folket har att säga eftersom det kan spara dem tusentals dollar i det långa loppet. De flesta undersökningarna kan ta allt från tio minuter till 45 minuter att fylla i och de är oftast flera svarsalternativ. Vissa webbplatser som erbjuder undersökningar är bättre än andra. En del webbplatser betalar dig direkt med kontanter, men en hel del av dem erbjuder alternativ som du sedan kan få i utbyte mot kontanter eller kuponger.

Det finns många andra inkomstermöjlighet där ute för att tjäna extra pengar genom att bara sitta framför datorn, men kom ihåg att alltid var försiktig. Ge inte ut allt för känslig information. Tänk på att det oftast bara är åsikter som företagen vill åt och inte dina exakta personuppgifter. Som med mycket annat krävs det att du har ditt sunda förnuft nära tillhands!

Save

Save

Save

Save

Pinterest

Spar Pengar, BLI rik OCH DIN Hantera Privatekonomi

Medium

Email Subscribers

Besök oss